Medlemskap

 

 

MEDLEMSFORMER

Det finns olika former av medlemskap hos oss. Om du funderar över att bli medlem, läs detta först - det finns pengar att spara om du väljer rätt medlemskap.

 

 

ORDINARIE MEDLEM 500 KR

Som ordinarie medlem betalar du en central avgift -380 kr- som går till förbundet. Dessutom betalar du en lokal avgift som går till den lokala brukshundklubben, för vår klubb är det 120 kr. Observera att den lokala avgiften kan skiljas sig mellan klubbarna. 

Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du den centrala avgiften endast en gång och lokal avgift till de brukshundklubbar du vill vara medlem i.

Är du ordinarie medlem i en rasklubb som SBK har avelsansvar för så betalar du bara den lokala avgiften till den brukshundklubb du vill bli medlem i.

 

DELMEDLEM 120 KR

Är du huvudmedlem i en klubb så kan du bli delmedlem i andra klubbar utan att behöva betala fullt medlemsskap

 

FAMILJEMEDLEM 120 KR

Familjemedlem kan du bli om någon i din familj redan är ordinarie medlem, under förutsättning att ni är skrivna på samma adress.

 

UTLANDSMEDLEM

Är du bosatt utomlands kan du ändå vara medlem. Det fungerar på samma sätt som för ordinarie medlem, men avgiften blir lite högre eftersom de administrativa kostnaderna är det.

 

UNGDOMSMEDLEM 300 KR 

Är du mellan 7 och 25 år borde du gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välja Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett. SHU erbjuder ungdomar alldeles egna verksamheter och de flesta hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 år går ditt medlemskap automatiskt över till Brukshundklubben.

 

 

Gör så här: Sätt in pengarna för respektive medlemskap på Bankgironr. 325-6542.  

På inbetalningskortet skall förutom namn och adress också anges personnummer och telefon. Gärna mailadress också. 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)